Nyitvatartási idő Hétfő-péntek: 09:00 – 20:00 Szombaton 9:00 – 18:00
Hívjon minket 06 1 240 6190
Írjon nekünk info@optimadent.hu

Fogfehérítés – Mosolyogjon újra vakítóan fehér fogakkal!

Az egységesen fehér fogsor nélkülözhetetlen manapság a magabiztossághoz. A fogfehérítés fogorvosnál történő kezelése az, ami ezt a magabiztosságot és a megfelelő komfortérzetet szolgáltatni tudja. A mindennapokban elfogyasztott ételek és italok éppen úgy befolyásolhatják a fogak színét, mint a genetika, vagy a dohányzás. Elszíneződtek fogai? Szeretné újra érezni a fehér fogak esztétikai előnyeit? Jelentkezzen be a legjobb fogorvos Budapest III. kerületében található rendelőjébe, és szakembereink megajándékozzák a vakítóan fehér fogak jelentette önbizalommal!

fogfehérítés fogorvosnál

Mitől színeződik el a fehér fogsor?

A fehér fogsor elszíneződésére ugyan a genetika is hatással van, de a hétköznapi szokások szintén befolyásolják ezt. A kávé, a tea, a vörösbor és a kóla idővel szinte biztosan rányomják bélyegüket a fogak színére, de például a készételekben megtalálható mesterséges színezékek is befolyásolhatják azt, hogy mennyire fehér fogsort láthat a tükörben. Bár az olyan természetesen élénk színű alapanyagok is kockázati tényezőnek számíthatnak nagy mennyiségben, mint a répa vagy a cékla, de amiről biztosan célszerű lemondania, az nem más, mint a dohányzás. A nikotin és a kátrány ugyanis garantáltan barna lerakódásokat okoznak a fogak felszínén. Sokan még csak mosolyogni sem mernek sárga, elszíneződött fogaik miatt, pedig egyszerű és fájdalommentes megoldást kínál a korszerű fogfehérítés erre a problémára.

Fogfehérítés otthoni módszerrel? – Válassza inkább a megbízható és tartós eredményeket!

A fogfehérítés otthoni módszereinek sokféle lehetősége van. A fehérítő fogkrémektől kezdve a szódabikarbónán keresztül a kókuszolajig és az egyen sínekkel kapható fogfehérítő rendszerekig sokféle megoldás közül válogathatunk. A fogorvostól való félelem, vagy a költséghatékonyság apropóján még mindig sokan választják a különféle otthoni fogfehérítő módszereket. Ugyan kétségkívül kényelmesnek tűnhetnek ezek, de hatékonyságukhoz és tartósságukhoz bizony fűzhető némi kétség. Optimális esetben is csak néhány árnyalatnyi változást érhetünk el, ellenben a klinikánkon végzett fogfehérítéssel, amely akár 6-8 árnyalatnyi fehéredést is eredményez.

Érdemes tisztában lennie azzal is, hogy az egyenletes színek elérésének érdekében nagyon fontos a fogak előkészítése. Ha fogtömésre vagy például gyökérkezelésre nincs is szükség, akkor is lényeges a fogkő eltávolítása.

Miért éri meg a professzionális fogfehérítés?

A professzionális fogfehérítés azért éri meg, mert a fogászati kontrollnak köszönhetően időben sikerül fényt deríteni a legkisebb fogproblémára is. Ilyenek a szuvasodások és az ínygyulladások, továbbá a fogágy-betegséget okozó fogkőtől is megszabadulhat a fogfehérítést megelőzően. Elsősorban tehát a fogászati megbetegedések megelőzése érdekében ajánlatos profi szakember szolgáltatását igénybe venni.

Az otthoni megoldásokkal való kísérletezgetés helyett érdemes a klinikánk kínálta fogfehérítés szolgáltatás mellett dönteni.

Miért bizonyul a rendelői fogfehérítés hosszú távon is praktikusabb választásnak?

A rendelői fogfehérítés gyors és látványos eredményeket produkál, és körülbelül egy-másfél óra alatt megteremthetőek az Ön számára a magabiztos mosoly alapjai. A szakembereink által végzett kezelés biztonságos készítménnyel történik, amelyek nem károsítják a fogat, ráadásul a mélyebb rétegekből is eltávolíthatóak segítségével az elszíneződések.

professzionális fogfehérítés

 

Az otthoni fogfehérítésre, a havonta újabb és újabb kipróbált fehérítő fogkrémekre költött összegek messze meghaladhatják a rendelőben végzett fogfehérítés költségeit, miközben hatékonyságuk nem meggyőző. Hosszú távon nem csak pénzt, de rengeteg csalódást is megspórolhat azzal, ha a profi alapanyaggal és eszközökkel végzett rendelői fogfehérítés mellett dönt. Szakembereink segítségével elfelejtheti az elszíneződött, sárgás árnyalatú fogak hátulütőit!

Hogyan alakulnak a fogfehérítés árak?

A fogfehérítés árak mindössze 50 ezer forint környékén mozognak, melyet akár fogfehérítés akció keretein belül is igénybe vehet. Világos tehát, hogy az esztétikus, fehér fogsor elérése nem megfizethetetlen álom. Ugyan a vakító fehérséget ígérő fogkrémek áraihoz képest ez az összeg soknak tűnhet.

Ha azonban a tényleges hatékonyságot és időtállóságot vesszük szemügyre, akkor inkább egyfajta jövőbe szóló befektetésként érdemes a fogfehérítés fogorvosnál történő elvégeztetésre gondolni.

 

Fogfehérítés Budapesten – Hogyan történik a kezelés?

A fogfehérítés budapesti rendelőnkben is gyorsan és fájdalommentesen zajló folyamat.

  • A professzionális kezelés első lépéseként fogorvosunk megvizsgálja fogait, és elvégzi a szükséges fogtisztítást. Ennek köszönhetően a fogfehérítő anyag a fogak teljes felszínén ki tudja majd fejteni hatását.
  • A 6%-os hidrogén-peroxid tartalmú fogfehérítő gél felhelyezése előtt az ínyt és az ajkakat elkülönítjük a fogaktól. A klinikánkon alkalmazott alapanyagok megfelelnek az EU-szabványoknak, és maximálisan biztonságosan használhatóak.
  • Maga a konkrét kezelés 3, egyenként 15 perces szakaszból áll. A fogakra felvitt anyagot egy speciális UV lámpával világítjuk meg, aminek hatására a peroxid elbomlik, oxigén keletkezik, ami a fogakba jutva gondoskodik a szennyeződések eltávolításáról. 15 percenként új fogfehérítő zselé kerül a fogakra a hatékonyság érdekében.

 

Mire figyeljen fogfehérítés után?

Fogfehérítés után mindössze átmenetileg puhul fel a fogzománc felső rétege, majd hamarosan visszanyeri eredeti fogfehérítés utánkeménységét és védekező képességét. A kezelést követően az átmeneti felpuhulás miatt nem szabad fogat mosni néhány óráig, de azt követően visszatérhet mindennapi rutinjához e területen is. A rendelőnkben zajló fogfehérítés maximális biztonságot nyújt, és nem károsítja a fogakat. Érdemes a fogak fehérségének tartós megőrzése érdekében kerülni azokat az alapanyagokat, ételeket és italokat, melyek elszíneződést okozhatnak. Ilyenek a kávé, a tea, a vörösbor és a cigaretta.Célszerű továbbá olyan fogkrémeket előnyben részesíteni, melyek segítenek a fehérség megőrzésében.

Nyerje vissza magabiztosságát segítségünkkel!

A fehér fogsor a magabiztosság fontos pillére. A rendszeres fogorvosi kontroll elhanyagolásával nem csak fogászati megbetegedések jelenhetnek meg, hanem idővel a fogak elszíneződhetnek. Miért rejtegetné fogait, ha a magabiztos mosoly mindössze egy karnyújtásnyira van? Szakembereink akár 6-8 árnyalattal fehérebb fogakat képesek elérni a rendelőnkben végzett korszerű fogfehérítésnek köszönhetően. Akár éveken át élvezheti ennek előnyeit, és bátran mosolyoghat, ami mind a magánéletben, mind a munkában megmutatja majd pozitívumait.

bátran mosolyoghat

Kérjen időpontot fogorvosainkhoz, és mondjon végleg búcsút az elszíneződött fogaknak! Ne feledkezzen meg a rendszeres, félévente aktuálissá váló fogászati kontrollról sem, melynek köszönhetően a fehér fogak egészséggel és magabiztossággal társulnak majd.