Miért válasszon minket?

Fogászati rendelőnk egyedülálló Magyarországon és büszkék vagyunk rá, hogy több egészségügyi weboldal is "kiemelkedően magas színvonalú fogászat"-ként hivatkozik ránk.  6 ok, hogy miért gondolják így:

Nézzük meg az egyes okokat részletesebben:

10 éve folyamatos növekedés: budapesti és dublini rendelő

Fogászati rendelőnket több mint 10 évvel ezelőtt nyitottuk meg és a magas szakmai színvonalnak köszönhetően mára az ország egyik legnagyobb létszámú fogorvosi rendelőjévé nőttük ki magunkat:

  • budapesti fogászatunk 5 rendelővel van felszerelve
  • pácienseinket 26 munkatársunk látja el
  • Budapest mellett néhány éve Dublinban is nyitottunk rendelőt, mely jól mutatja, hogy szolgáltatásunk megfelel a legmagasabb nyugat európai elvárásoknak is 

Orvosaink csúcsminőségű technikai környezetben dolgoznak. Munkájukat világszínvonalú fogászati berendezések, a legmodernebb kiegészítő technológiák (ózon, lézer) és alapanyagok segítik abban, hogy Ön maximális minőségű kezelést kaphasson rendelőinkben.

Minden fogászati panaszra van megoldásunk

Azért, hogy Önnek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújthassuk, a specializált szaktudást igénylő beavatkozásokat (pl. implantáció, fogszabályozás) nálunk szakosodott, nagy tapasztalattal rendelkező kollégák végzik.


Bármely fogászati problémáról is van szó, teljes körűen, házon belül kínálunk megoldást Önnek!


Fontos kihangsúlyozni, hogy rendelőnk fogászati implantátumok terén kifejezetten nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik , így ez a terület a legnagyobb erősségünk.

Magasan képzett orvosok, standardizált folyamatok

Orvosaink, dentálhigiénikusaink és rendelőink összes dolgozója tökéletesen egységes szemlélettel és szakmai sztenderdek szerint végzi a munkáját, amely megkönnyíti és meggyorsítja a több szakember közös munkáját igénylő beavatkozásokat.  


Orvosaink és asszisztenseink közt ezért nincs gyenge láncszem, hiszen:

  • a nálunk dolgozó munkatársaknak szigorú szakmai elvárásosoknak kell megfelelniük
  • mindegyikőjüktől elvárjuk az előre lefektetett sztenderdek követését

Összefoglalva, bármelyik orvosunk is látja el Önt, biztos lehet benne, hogy magas szakmai színvonalon teszi és ugyanazt a protokollt fogja követni, mint az összes többi szakemberünk.


Munkánkat digitalizált, számítógépes dokumentációs rendszer segíti. Bármely kollégánk foglalkozik is Önnel, fogászati kórelőzményei ismertek lesznek a számára, így pontosan tudni fogja, hogy hol tart az Ön kezelése és mi a következő lépés.

Több ezer elégedett páciens

Az elmúlt 10 év során több ezer pácienst kezeltünk és jellemzően az alábbiakhoz hasonló visszajelzéseket szoktunk kapni:

“Ma megszabadultam az egyik bölcsességfogamtól mindössze 8 perc alatt az érzéstelenítéstől a foghúzásig! Ráadásul egy szemernyi fájdalmat sem éreztem. Mindez jó hangulatban, kellemes zenével a háttérben történt. Egyszóval rendben volt ismét minden! Köszönöm a profi, kedves ellátást!”


Brigitta

Szentendre

"Több beavatkozáson túl, elégedetten távoztam a rendelőből. A felmerülő problémáimat is türelemmel és figyelmesen kezelték és a végeredmény nagyon szép lett. A doktornő nagyon megértő volt és a munkáját is precízen végezte. Köszönöm neki az együttműködését!”


Edit

Budapest

Absolutely so impressed and delighted with such professionalism. Well done and thank you:). Keith from Dublin, Ireland”


“Teljességgel lenyűgözött a professzionalizmusuk. Gratulálok és köszönöm!


Keith

DUBlin

"Köszönöm Önöknek/Nektek, hogy mindig kedvesen, mosolygósan vártok. Belépek az ajtón, és egyből elszáll minden félelmem. Külön köszönöm a rugalmasságot, aminek köszönhetően mindig jó érzésekkel érkezem. Még egyszer köszönöm a munkájukat és ma is (mint mindig) elégedetten távozok."


Hámori Viktor

Budapest

"Köszönöm mindenkinek a kedvességét és a szakmai hozzáállását! Külön köszönöm, hogy a fogkő eltávolítás után teljesen megszűntek a panaszaim, így a fogínyvérzés és az érzékeny fognyak. Könnyen tisztíthatóvá vált a fogsorom és a mosolyom a régi!”


Kiss Ildikó

Budapest

Everyone at NAT are great customer caring people from driver to dentist. I was nervous when I arrived but was put at ease.”


“A NAT-nál mindenki rendkívül ügyfélközpontú. Ideges voltam amikor megérkeztem, de sikerült megnyugtatniuk.”


Luke Smith

dublin

Akár 10 év garancia

A minőség és felelősség nálunk karöltve jelennek meg, ezért az elvégzett kezelésekre akár 10 év garanciát is vállalunk:

  • Korona, betét, héj, részleges fogsor: 2 év
  • Tömés, fogsor: 1 év
  • Procera: 5 év
  • Implantátum (műgyökér): akár 10 év

Amennyiben a nálunk készült fogmű anyagában, rendeltetésszerű használat mellett sérül, letörik, eltörik, megreped, meglazul, elszíneződik, ingyenesen helyreállítjuk, megjavítjuk vagy kicseréljük.


A garancia abban az esetben érvényes, ha a páciens betartja a fogorvos által kért és ajánlott utasításokat, kezeléseket, valamint megjelenik az előírt rendszeres szűrővizsgálaton.

Önhöz alkalmazkodunk

Dolgozik, ki sem lát a munkából? Hónapokra előre tele van a határidőnaplója? Segítünk abban, hogy fogászati kezelései a lehető legkevésbé zökkentsék ki felelősségteljes mindennapjaiból.


1. Kezelések kora reggel, este vagy hétvégén


Tudjuk, hogy aktív munka mellett milyen kihívást jelent eljutni hozzánk! Ismerjük pácienseinket, ezért a hét minden napján korán kelünk és meghosszabbított esti nyitva tartással várjuk vendégeinket. Hétvégén sem pihenünk, szombaton is nyitva tartunk!


Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 08:00 – 19:00, szombat: 09:00-16:00


2. Több kezelés egy ülésben


A kezelési tervet mindenkor pácienseinkkel együttműködve, igényeikre szabva alakítjuk ki. A kezelés teljes időtartama jelentősen lerövidíthető, ha több kezelést egy ülésben végzünk el.


Orvosaink maximálisan partnerek ebben, amennyiben orvosi ellenjavallat nem akadályozza a kezelések egyszerre történő elvégzését


3. Rugalmas fizetési megoldások


Jelenleg közel 20 egészségpénztárral állunk szerződéses kapcsolatban, amely lehetővé teszi, hogy pácienseink a számukra legkedvezőbb módon rendezhessék számlájukat.

Jelentkezzen be konzultációra vagy kérdezzen tőlünk kötelezettségek nélkül:

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek
9:00 – 19:00

Szombat
9:00 – 16:00
Vasárnap
Zárva