Esztétikai fogászat

Fogászatunk kiváló minőségben kínálnak

  • természetes hatású,
  • magas precizitású,
  • fémmentes fogpótlásokat.
esztétikai kezelések

Mi az esztétikai fogászat?

esztétikai kezelések

Az esztétikai fogászat olyan beavatkozásokat takar, amelyek célja a fogak eredeti állapotának visszaállítása. A kezelések során a fogorvosok nagy hangsúlyt fektetnek a szép és természetes megjelenésre.

A hagyományos eljárásokkal ellentétben, az esztétikai fogászat a precíz, szinte művészi fog restaurációk magas fokát képviseli. A tökéletes mosolyért a technikák alkalmazásán túl, a fogászati szakember kézügyességére és szépérzékére is szükség van.

Önnek esztétikai fogászati beavatkozásra lehet szüksége, ha

  • a foga sérülés vagy szuvasodás miatt károsodott, de a húzás még elkerülhető
  • a fogzománc felszíne elszíneződött
  • hiányzó fogait szeretné a lehető legtermészetesebb formában pótolni
  • fogai rendezettségét kívánja helyreállítani fogszabályozó használata nélkül

Jelentkezzen be fogorvosi vizsgálatra most, és legyen Önnek is esztétikus mosolya!

Milyen típusai vannak az esztétikai fogászatnak?

Az esztétikai fogászat négy fő területtel rendelkezik.


A fogászati korona

A fogkorona a szemmel látható hiányosságok elrejtésére szolgál. Emellett használják még kivehető pótlások elkészítéséhez, illetve foghidak tartó pilléreként is.


A fogbetét

A fogbetét egy olyan esztétikai tömés, amelyet a fogtechnikusok készítenek. Mivel a fogbetéttel visszaállítható a fog eredeti állapota, így a hagyományos tömésekkel ellentétben jelentős szerepet játszik az ideális rekonstrukció megvalósításában.


A fogászati híd

A fogászati híd abban az esetben kínálhat esztétikus megoldást, ha valami miatt implantátum behelyezése nem lehetséges. Esztétikai szempontból az egyik legjobb megoldás, hiszen a hídtagok az eredeti fogak küllemét követik.


A fogászati héj

A foghéj a frontfogak hibáinak elfedésére szolgál, valamint segít a fogrések megszüntetésében is. Az árnyalatok tekintetében a páciens természetes fogszínét mutatják.

Mi történik, ha elhanyagolja az esztétikai fogászati kezelést?

Az esztétikai fogászati beavatkozások a szép és ápolt megjelenés mellett egészségügyi előnyökkel is járnak. A nem megfelelően kezelt fogak ugyanis íngyulladást, csontszöveti károsodásokat, illetve fogvesztést okozhatnak. Ráadásul, a foghiányból adódóan a rágási egyensúly is megváltozhat, vagyis nagyobb teher juthat az ép fogakra.

Segítségre van szüksége?

Ügyfélszolgálatunk készséggel várja hívását. Telefonáljon vagy jelentkezzen be online most!